World Clock


Finland

New York

[en]Kiirais reading fairytales on an audio-book again[/en][fi]Pukinkonttiin: Kiira lukee taas satuja urheilijoiden äänikirjalla[/fi][ja]キーラ、今年もCDブックでおとぎ話を朗読[/ja]

[en]

Last year we told about an audio-book for children where sports stars read their favourite fairytales:

Nuori Suomi (Young Finland), an association that promotes children’s and youths’ well-being and joy of life by means of physical activity, has produced an audio-book where Finnish sports stars read fairy-tales to kids. Among those stars is of course our beloved Kiira. The audio-book is available in Finland on Anttila and K-Group -stores for a price of 10.90 euros, and 5 euros of each audio-book goes to support the associations causes.

The audio-book was a success and it sold over the limit required for a “gold-record”, so they are doing it again this year. The story Kiira is reading this time is “Hölmölän akkojen uinti” (don’t know how to explain it in english), here’s a short sample.

Photo Nuori Suomi / Janne Strömmer    Photo Nuori Suomi

[/en]
[fi]

Viimevuonna kerroimme lapsille suunnatusta audiokirjasta jolla urheilutähdet lukevat suosikkisatujaan:

Nuori Suomi-järjestö on tuottanut audiokirjan jossa suomalaiset urheilutähdet, Kiira mukaanlukien, lukevat satuja lapsille. Audiokirjaa myydään mm. Anttila ja K-Ryhmän kaupoissa 10,90 euron hintaan, josta 5 euroa menee järjestön kautta lasten ja nuorten urheilutoiminnan tukemiseen.

Audiokirja oli menestys ja se myi yli kultalevyyn vaadittavan rajan, joten tänävuonna levystä nähdään jatkosa. Tarina jonka Kiira lukee tällä kertaa on “Hölmölän akkojen uinti”, täällä on pieni näyte.

Photo Nuori Suomi / Janne Strömmer    Photo Nuori Suomi

[/fi]
[ja]

Last year we told about an audio-book for children where sports stars read their favourite fairytales:

Nuori Suomi (Young Finland), an association that promotes children’s and youths’ well-being and joy of life by means of physical activity, has produced an audio-book where Finnish sports stars read fairy-tales to kids. Among those stars is of course our beloved Kiira. The audio-book is available in Finland on Anttila and K-Group -stores for a price of 10.90 euros, and 5 euros of each audio-book goes to support the associations causes.

The audio-book was a success and it sold over the limit required for a “gold-record”, so they are doing it again this year. The story Kiira is reading this time is “Hölmölän akkojen uinti” (don’t know how to explain it in english), here’s a short sample.

Photo Nuori Suomi / Janne Strömmer    Photo Nuori Suomi

[/ja]

Comments are closed.